Städning Stockholm

Vi gör ditt hem rent och fräscht

Städning

När vi genomför en veckostädning eller någon annan av våra avdragsgilla städtjänster i ditt hem så är det mycket viktigt att rätt material och hjälpmedel finns i hemmet. En grundsten för att få till en lyckad städning är att ha en riktigt bra dammsugare och att byta ut dammsugarpåsen när den är fylld till två tredjedelar. Då är sugkraften tillräcklig för att få bort all damm och smuts, en given genväg till ett riktigt bra och fräscht städresultat.

Viktigt med rätt städmaterial

Här går vi igenom vad som bör finnas i ditt hem när vi genomför en städning. Rena redskap är en stor fördel och uppskattas mycket av vår rutinerade städpersonal. Microdukar bör för bästa möjliga resultat tvättas mellan städtillfällena. För att få dukarna riktigt rena så ska du tvätta dem i 60 grader utan sköljmedel. Då försvinner smuts och bakterier.

Det underlättar också mycket om du på förhand meddelar om vi ska använda något specialmedel för till exempel golv eller bänkskivor.

Här är vad du bör ha hemma när vi ska utföra frekvent städning i hemmet:

  • En bra dammsugare och ordentligt med dammsugarpåsar.
  • En mopp, en rejäl hink och såpa.
  • Diskmedel och allrengöringsmedel.
  • Någon form av toalettrent (till exempel wc-anka)
  • Scotchbrite svampar kommer att behövas för att få ordentligt rent.
  • Kvalitativ badrumrengöring som behövs för att ta bort kalk och tvålrester.

När vi utför storstädning, flyttstädning eller grovstädning har vi med oss eget material, som rengöringsmedel och trasor. Stege och dammsugare medför vi enligt eventuell överenskommelse med kund.

Specialframtaget städpaket

Vi vill göra det så enkelt och smidigt som möjligt för alla våra företagskunder. Därför erbjuder vi oss att ombesörja allt förbrukningsmaterial inom städ och hygien som ni behöver för era lokaler. Bland de produkter som vi erbjuder finns toalettpapper, tvål, pappershanddukar, och andra hygienartiklar. Samt städmaterial av olika slag, av högsta kvalitet och miljövänligt. 

Innan vi bestämmer hur just din städtjänst ska utformas så kommer vi gärna hem till dig för att inspektera och diskutera hur vi ska hjälpa dig. Dina behov och önskemål är i fokus vid detta kostnadsfria hembesök.

Förutom de ovan nämnda städtjänsterna erbjuder vi även följande:

  • Grovstädning
  • Fönsterputs
  • Balkong- och verandastädning

 

 

Vi erbjuder ett flertal kvalitativa tjänster inom städ.